skip to Main Content

Woningbezitters bezorgd om huizenprijs

De grootste invloed op het afnemende vertrouwen is de verwachting dat woningprijzen gaan dalen. Een steeds groter deel van de huizenbezitters denkt dat de huizenprijzen de komende 12 maanden zullen afvlakken. Daarnaast heeft de stijgende hypotheekrente een negatief effect op de index. Het zijn vooral de starters die zich hierover zorgen maken. 
Verder staat volgens ING het klimaat op de agenda van de huizenbezitter. Driekwart (76 procent) van de deelnemers aan de index verwacht dat extreme weersomstandigheden steeds vaker gaan voorkomen. Vooral ouderen zien verdere verandering van het weer. Velen wapenen zich tegen het klimaat, maar dit zorgt ook voor wrijving. Zo zijn comfortverbeterende maatregelen zoals airco of houtkachel populair, maar strijdig met het voornemen milieubewust te leven.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search