skip to Main Content

Huizenkopers drijven prijs koopwoning op

Het CBS meldt dat lonen in het afgelopen anderhalf jaar flink zijn verhoogd. Ook is de inflatie sinds vorig jaar wat gezakt. En mensen hebben nog veel spaargeld uit de coronatijd om uit te geven. Verder daalt de hypotheekrente weer wat sinds de herfst van 2023.
Daarnaast hebben veel mensen behoefte aan een nieuwe woning, ook als ze al een koophuis hebben. Dat blijkt ook uit CBS-onderzoeken. Denk aan alleenstaande ouderen die in een eengezinswoning zitten en kleiner willen wonen. Die woning moet er wel maar net zijn op de plek die ze willen. Dat ondanks de krappe woningmarkt en recordprijzen het aantal verkopen ook flink toeneemt, noemt CBS goed nieuws. Het lukt woningzoekers blijkbaar toch een woning te vinden die ze bevalt. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search