skip to Main Content

Grote prijsverschillen WA-autoverzekeringen

De Consumentenbond vergeleek de algemene voorwaarden en prijzen van WA-autoverzekeringen in Nederland. Uit dat onderzoek komkt naar voren dat SNS gemiddeld de laagste jaarpremie heeft (gemiddeld 327 euro), gevolgd door ZLM. De Kilometerverzekering, die gericht is op weinig rijden, is gemiddeld de duurste met 760 euro, daarna volgt Aegon (574 euro) en Nationale-Nederlanden (562 euro).
De verzekeringen dekken allemaal de schade die de bestuurder veroorzaakt bij anderen. Volgens de Consumentenbond zitten de verschillen vooral in de kleine lettertjes, zoals acceptatiecriteria (bijvoorbeeld leeftijdsgrenzen), de premieopbouw en het effect van schadeclaims (hoever daal je op de bonus-malusladder). Maar ook in de opzegtermijnen, aanvullende dekkingen (zoals pechhulp) en regelingen voor een tweede auto in het gezin zitten verschillen.
De Consumentenbond bekeek en beoordeelde de voorwaarden van ruim 30 verzekeringen. De meeste verzekeringen scoren rond de 7. Slechts drie scoren lager. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search