skip to Main Content

Detailhandel ziet omzet met 6 procent inzakken

De omzet van de winkels in non-food kromp in januari ongekend met 37,7 procent. Dat is de grootste omzetdaling sinds het begin van de publicatie in januari 2005. Bij de non-foodsector was het beeld uiteenlopend. Bij winkels in kleding en de winkels in schoenen en lederwaren daalde de omzet met meer dan 50 procent. Ook winkels in recreatie-artikelen, winkels in meubels en woninginrichting en winkels in consumentenelektronica raakten een derde tot de helft van de omzet kwijt. 
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in januari 8,6 procent meer omgezet dan in januari 2020. Het verkoopvolume groeide met 7,3 procent. De omzet van de supermarkten lag 9,7 procent hoger dan een jaar eerder. De omzet van speciaalzaken bleef nagenoeg gelijk in vergelijking met een jaar eerder.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search