skip to Main Content

Detailhandel zet meer om door hogere prijzen

De omzet van de non-foodwinkels kromp in augustus 2022 met 2,5 procent. Het volume – het aantal verkochte artikelen of diensten – was 8,1 procent lager dan een jaar eerder. De drogisterijen en de winkels in recreatieartikelen hebben in augustus meer omgezet dan een jaar eerder. Andere non-foodwinkels als winkels in consumentenelektronica en witgoed, de winkels in doe-het-zelfartikelen (inclusief keukens en vloeren), de winkels in kleding, de winkels in schoenen en lederwaren en de winkels in meubels en woninginrichting hebben in augustus minder omgezet.
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in augustus 7,7 procent meer omzet behaald dan in augustus 2021. Het volume was wel 2,8 procent lager dan een jaar eerder. Ook hier is de invloed van de stijgende prijzen duidelijk zichtbaar. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search