skip to Main Content

Detailhandel zet 5 procent meer om

De omzet van de foodsector groeide met 6,8 procent en de omzet van de non-foodsector met 3,0 procent. Online is 2,5 procent meer omgezet dan een jaar eerder. De drogisterijen, de winkels in recreatie-artikelen, de winkels in meubels en woninginrichting en de winkels in consumentenelektronica hebben in juli meer omgezet dan in juli 2022. Kledingwinkels, de winkels in doe-het-zelfartikelen (inclusief keukens en vloeren) en de winkels in schoenen en lederwaren hebben in juli minder omgezet.
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in juli 6,8 procent meer omzet behaald dan in juli 2022. Het verkoopvolume was 3,5 procent lager dan een jaar eerder. De omzet van de supermarkten lag 7,2 procent hoger, de omzet van de speciaalzaken was 3,9 procent hoger.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search