skip to Main Content

Bijna 13.000 schademeldingen overstromingen Limburg

Het Verbond van Verzekeraars, de overkoepelende organisatie van de verzekeringsmaatschappijen kan nog niet zeggen hoe hoog het schadebedrag is. Eerder noemde de koepel een schadebedrag van ten minste 100 miljoen euro. De meeste schademeldingen kwamen uit Valkenburg aan de Geul, bijna 3.000. Ook in Heerlen en Meerssen is er volgens de verzekeraars veel schade.
De meeste claims, ruim 9.000, kwamen van particulieren en gingen over schade aan het huis of de inboedel. Daarnaast meldden 2.100 particulieren schade aan hun auto. Ook kwamen er 1.250 claims van ondernemers binnen. De meeste schadegevallen bij particulieren zijn volgens het Verbond van Verzekeraars verzekerd, bij zakelijke polissen is soms niet alles gedekt. Verzekeraars wijzen erop dat schade als gevolg van een overstroming van de Maas niet verzekerbaar is. 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search