skip to Main Content

Bevolking groeit weer

De bevolking van Nederland is in het derde kwartaal van 2020 met 39.000 inwoners gegroeid. In het tweede kwartaal, tijdens de eerste golf van de coronapandemie, daalde het aantal inwoners nog licht. 
In het derde kwartaal was het aantal immigranten 29.600 hoger dan het aantal emigranten. Er werden 9.500 kinderen meer geboren dan er mensen overleden. Het migratiesaldo was laag in de eerste negen maanden van dit jaar. De immigratie vanuit de Europese Unie daalde in het tweede kwartaal minder sterk en kwam daarna sneller weer op gang dan die van mensen met een achtergrond buiten de EU. 
In het voorgaande kwartaal was de natuurlijke aanwas nog negatief, er overleden meer mensen dan er kinderen geboren werden. In totaal kwamen er in de eerste negen maanden van dit jaar 54.000 inwoners bij, bijna de helft minder dan in dezelfde periode vorig jaar. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search