skip to Main Content

Bedrijven zien cyberaanval als belangrijkste risico

Vergeleken met de internationale top drie valt op dat de krappe arbeidsmarkt in Nederland extra aandacht krijgt van risicomanagers. In Nederland staat dit risico op positie 3, op de internationale ranglijst staat dit pas op plaats 14. Een mogelijke verklaring hiervoor ligt in de relatief sterke economische groei van ons land.
Volgens verzekeraar Aon zou de belangrijkste focus moeten liggen op cyber, bedrijfsonderbreking en pandemie, aangevuld met klimaatverandering, politieke onrust en aansprakelijkheidsrisico’s. Bekijk voor deze toprisico’s wat de mogelijke impact is van een of meerdere incidenten en bereid je daar op voor. Incidenten waarvan we weten dat ze zullen plaatsvinden, alleen de vraag is: wanneer? Daarnaast is het belangrijk je voor te bereiden op totaal onverwachte risico’s buiten de top 10 door een flexibel crisis- en continuïteitsplan op te stellen dat inzetbaar is voor elk type incident.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search