skip to Main Content

Banken geven 36.000 consumenten betaalpauze

Woningbezitters kunnen een betaalpauze krijgen bij het aflossen van hun hypotheek, waarbij het in de meeste gevallen gaat om een pauze van één tot drie maanden. Dit is bedoeld voor mensen die door de coronacrisis voor korte tijd in geldnood zijn gekomen. Volgens de banken is daar tot nu toe 85 miljoen euro mee gemoeid. De consumenten moeten de gemiste aflossing en rentebetaling uiteindelijk wel gewoon betalen. 
Er maken veel meer bedrijven gebruik van de mogelijkheid tot later betalen. Ruim 166.000 ondernemingen hebben tijdelijk het aflossen van leningen kunnen stopzetten of makkelijker een nieuw krediet kunnen afsluiten. Inmiddels is door bedrijven voor 28 miljard euro gebruikgemaakt van deze maatregelen. Het gaat dan onder meer om 24,9 miljard euro voor leningen. Daarnaast is voor 3,1 miljard euro uitstel van betaling gegeven. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search