skip to Main Content

Aantal faillissementen blijft op historisch laag niveau

De meeste faillissementen werden uitgesproken in de specialistische zakelijke dienstverlening. Dan gaat het om advies- en onderzoeksbureaus. In de handel, waar in maart nog dertig bedrijven de boeken moesten neerleggen, waren vorige maand negentien faillissementen op te tekenen. Relatief gezien werden in april de meeste faillissementen uitgesproken in de sector vervoer en opslag.
Het aantal faillissementen fluctueert al een aantal jaren, maar heeft in april vorig jaar een flinke daling ingezet. Een jaar geleden werden nog 338 faillissementen uitgesproken, maar dat aantal is sindsdien fors gedaald. Mogelijk is dat een gevolg van de steunmaatregelen die het kabinet naar aanleiding van de coronacrisis trof. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search