skip to Main Content

Zestigplusser benut overwaarde nauwelijks

Terwijl de meeste zestigplussers zorgen hebben over hun toekomstige woonsituatie (53 procent) en over de gevolgen van de energiecrisis (63 procent) heeft de helft geen aanpassingen gedaan om te verduurzamen. Ook vraagt meer dan de helft (55 procent) zich af of het nog zin heeft om hier geld en energie in te steken. 
Eén op de drie seniore woningbezitters zegt geen geld te hebben voor het levensloopbestendig (29 procent) en duurzamer (35 procent) maken van de woning. Dat is opmerkelijk vindt Aegon, uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat bijna 80 procent van de mensen die zegt geen geld te hebben, wél overwaarde op hun woning heeft. Een grote groep weet niet welke financiële mogelijkheden ze hebben en waar ze terecht kunnen voor advies. Ook het vinden van een klusbedrijf is een hoge drempel, geven de ondervraagden aan. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search