skip to Main Content

Woonverzekeringen het duurst in Limburg

Uit het onderzoek komt naar voren dat de gemiddelde premies van inboedelverzekeringen de afgelopen vijf jaar met 8 procent zijn gedaald. Die daling valt vaak samen met het uitkleden van de dekking. Zo wordt bijvoorbeeld de standaarddekking voor mobiele elektronica steeds vaker geschrapt, die verhuist dan naar de extra opties die meer kosten met zich meebrengen. 
De premie van inboedelverzekeringen in Overijssel zijn sinds 2017 vrijwel gelijk gebleven. In andere provincies, zoals Friesland en Zeeland, is de premie met meer dan 10 procent gedaald. In het algemeen is de Randstad het duurst voor inboedelverzekeringen. Een opvallende uitzondering is de provincie Limburg, daar zijn de premies gemiddeld het hoogst zijn van heel Nederland. De premies zijn zelfs hoger dan in de Randstad. In Zeeland is een inboedelverzekering gemiddeld het goedkoopst. Het prijsverschil tussen deze provincie en Limburg is 56 euro per jaar.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search