skip to Main Content

Woningprijs stijgt voor vijfde kwartaal op rij

De prijsstijging van bestaande koopwoningen was volgens de huizenprijsindex van het Kadaster en het CBS zelfs de hoogste jaar-op-jaarstijging in 20 jaar. De transactieprijs van een nieuwbouwkoopwoning bleef gemiddeld gelijk ten opzichte van vorig kwartaal en was gemiddeld 11,4 p4rocent hoger dan een jaar eerder. De prijs van een bestaande koopwoning steeg vergeleken met een jaar eerder, met 13 procent harder dan die van nieuwbouwwoningen. Deze prijsstijging van bestaande koopwoningen was zelfs de hoogste jaar-op-jaarstijging in 20 jaar.
In het tweede kwartaal werden 52 787 bestaande koopwoningen en 8 793 nieuwbouwkoopwoningen verkocht. Dit is respectievelijk 3,9 procent minder en 9,9 procent meer dan een jaar eerder

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search