skip to Main Content

Vooral rijke Nederlanders sparen meer

Het aandeel Nederlanders dat niet of nauwelijks een buffer met spaargeld heeft net zo groot als vorig jaar zomer. Het totale spaarbedrag steeg wel, maar dat is terechtgekomen bij ongeveer een derde van de Nederlanders. In het onderzoek zegt 35 procent dat het spaargeld binnen zijn huishouden in de voorbije twaalf maanden is toegenomen.
22 procent zegt juist dat het spaargeld binnen zijn huishouden de afgelopen twaalf maanden juist is afgenomen. 36 procent van de Nederlanders zegt dat het spaargeld gelijk is gebleven. Bij 35 procent is het spaargeld de afgelopen twaalf maanden toegenomen. 
Bij 16 procent van de mensen die meer  spaarden, ging het om een stijging van meer dan 10.000 euro. Onder Nederlanders die het spaargeld zagen afnemen, ging het bij 11 procent om een daling van meer dan 10.000 euro.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search