skip to Main Content

Volgend jaar nauwelijks meer koopkracht

Sommige andere groepen gaan er volgens RTL Nieuws iets op vooruit, bijvoorbeeld gezinnen zonder kinderen, alleenstaanden, werkenden en uitkeringsgerechtigden. Zij gaan er gemiddeld 0,1 procent op vooruit. Tweeverdieners, gepensioneerden en gezinnen met kinderen hebben volgend jaar gemiddeld precies evenveel te besteden als dit jaar.
In de prinsjesdagstukken waar RTL Nieuws de hand op wist te leggen, staat ook wat de economische groei dit jaar zal zijn: 3,9 procent. Volgend jaar komt daar een plus bij van 3,5 procent. Dat heeft het CPB becijferd. De cao-lonen gaan dit jaar gemiddeld 2 procent omhoog. Volgend jaar komt daar een plus bij van 2,2 procent. De werkloosheid komt dit jaar naar verwachting uit op ongeveer 3,4 procent. Volgend jaar is dat een fractie hoger, met 3,5 procent.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search