skip to Main Content

Thuiswerken niet van invloed op onbelaste reiskostenvergoeding

Werkgevers mogen werknemers die thuiswerken een onbelaste reiskostenvergoeding uitbetalen zolang de coronacrisismaatregelen gelden. Dat meldt werkgeverskoepel AWVN.

Normaal gesproken mag de reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer voor een periode van maximaal zes weken fiscaal vriendelijk worden toegepast, ook al wordt die niet gebruikt waar die voor bedoeld is. De werkgever kan voor wat betreft de hoogte van de reiskostenvergoeding hetzelfde bedrag aanhouden als normaal wordt overgemaakt.
De AWVN baseert zich op een versoepeling van de regels voor de vaste reiskostenvergoeding door het ministerie van Financiën. De aanpassing geldt zolang het advies om indien mogelijk thuis te werken in stand blijft; nu is dat tot en met 28 april.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search