skip to Main Content

Spaarrentes gaan langzaam maar zeker omhoog

Volgens de spaarrentebarometer van Moneyview was de stijging van de spaarrente in het afgelopen jaar aanzienlijk, hoewel de gemiddelde spaarrente bij direct opvraagbare spaartegoeden nog steeds onder de één procent ligt. 
In de eerste 6 maanden van afgelopen jaar daalde het gemiddelde spaarrentetarief nog licht. In de tweede helft van het jaar kwam daar verandering in: vanaf juli steeg het gemiddelde gestaag. In het laatste kwartaal schoot dit gemiddelde sneller omhoog. Aan het einde van het jaar kwam het gemiddelde uit op 0,68 procent, terwijl dit aan het begin van 2022 slechts 0,06 procent was. In het nieuwe jaar zet de stijging vooralsnog door en inmiddels komt het gemiddelde spaarrentetarief uit op 0,75 procent. Een Duitse aanbieder die actief is op de Nederlandse markt biedt zelfs een rente van 2,00 procent bij een bepaald spaarproduct. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search