skip to Main Content

Ruim 100.000 ondernemers lopen achter met aflossen coronaschuld

Ondernemers konden tijdens de coronapandemie uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst. In oktober heeft de fiscus ze gevraagd om te beginnen met de terugbetaling van bijna 20 miljard euro belastingschuld. Daar krijgen ondernemers vijf jaar de tijd voor, maar ze moeten al wel sinds oktober maandelijks een deel aflossen. De Belastingdienst heeft sinds oktober 266.000 ondernemers verzocht een tijdens de coronapandemie opgebouwde schuld terug te betalen. Inmiddels hebben 21.000 van hen hun hele belastingschuld afgelost. Een grote andere groep loopt op schema met aflossen.
Zo'n 103.000 ondernemers lopen achter met terugbetalen. 73.000 van hen hebben nog helemaal niets afgelost. Er is ook een groep die daarnaast nog achterloopt met andere belastingschulden. Vanaf april gaat de Belastingdienst achterstanden invorderen

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search