skip to Main Content

Reisverzekering vervalt soms voor code oranje-bestemming

MoneyView onderzocht reispolissen en constateerde dat ruim een derde van de reisverzekeringen geen dekking biedt voor een vakantie in 'oranje' gebieden.

MoneyView onderzocht de reisdekking van negenentwintig verzekeraars en concludeert dat er bij de helft van de polissen schade die te maken heeft met corona grotendeels of helemaal wordt uitgesloten. In een aantal gevallen ook niet wordt uitgekeerd als een schade niets te maken heeft met corona.
Voor vakantiegebieden met code geel bieden alle onderzochte reisverzekeringen gewoon dekking. Als de code tijdens de vakantie verandert van geel naar oranje of rood dan verwachten reisverzekeraars dat hun verzekerden het gebied zo snel mogelijk verlaten. Wie langer op de vakantiebestemming blijft dan noodzakelijk, loopt de kans datde dekking alsnog vervalt. Op dit moment hebben onder meer Turkije, Verenigd Koninkrijk en Zweden code oranje.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search