skip to Main Content

Pensioen belangrijk onderwerp bij sollicitatie

Dat blijkt volgens Infinance uit een onderzoek van Aegon Cappital. Uit het onderzoek komt ook naar voren dat werknemers nog niet gerust zijn op het nieuwe pensioenstelsel. Slechts 12 procent denkt tevreden te zijn met het nieuwe stelsel dat nog moet worden ingevoerd. Over de huidige regeling is ook lang niet iedereen tevreden, maar het perentage lig aanzienlijk hoger (34 procent). Zo'n 90 procent vindt pensioen belangrijk.
Er is wel verschil in aandacht voor het pensioen tussen inkomensgroepen. Van de mensen met een laag of gemiddeld inkomen (tot 50.000 euro per jaar) vindt 43 procent dat ze voldoende tijd spenderen aan het plannen van hun pensioen. Bij mensen die meer verdienen, is dat 58 procent. 
Van de mensen die goed op de hoogte zeggen te zijn van de veranderingen vanwege het nieuwe pensioenstelsel, is een groter deel (37 procent) tevreden over de veranderingen dan van de mensen die niet op de hoogte zijn (9 procent). 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search