skip to Main Content

Pakket basiszorgverzekering gelijk, prijzen verschillen

De goedkoopste basisverzekering is in 2021 van ZEKUR, met een maandpremie van 105,95 euro. De Amersfoortse is het duurste met 147,95 euro per maand. De duurste polissen zijn in de regel restitutiepolissen, die gemaakte zorgkosten vergoed en waarbij de verzekerde zelf de zorgaanbieder kiest. De goedkoopste zorgverzekeringen zijn naturapolissen, die betalen de zorgkosten rechtstreeks aan de zorgaanbieder waarmee en contract is afgesloten. Een verzekerde heeft dan minder vrijheid in de keuze van zorgaanbieder. Bij een restitutieverzekering heb je over het algemeen meer zorgkeuze. 
Een andere verklaring voor de prijsverschillen is de service. Verzekeraars die alles online doen en waarbij er nauwelijks menselijk contact is met servicemedewerkers zijn ook vaak iets goedkoper. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search