skip to Main Content

Ook in 2024 groeit de Nederlandse economie nauwelijks

Dit jaar staat de economische groei bijna stil, met een plus van 0,1 procent. Volgend jaar zal de groei mondjesmaat toenemen, met een plus van 0,3 procent. De Nederlandse economie doet het al langer niet zo goed. Zo was er in de afgelopen drie kwartalen telkens een kleine krimp. Met name de overheidsuitgaven houden de economische groei enigszins in stand. Dan gaat het vooral om maatregelen om de koopkracht van huishoudens niet te veel te laten inzakken.
In de tweede helft van 2024 verwacht DNB wel weer groei. Het jaar erop zal die groei nog iets verder toenemen, naar een plus van 1,0 procent. DNB houdt wel een slag om de arm en noemt de voorspellingen onzeker, onder vanwege de internationale onrust. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search