skip to Main Content

Ook Achmea schikt claims beleggingsverzekeringen

De overeenkomst gaat over beleggingsverzekeringen die in Nederland onder meer zijn verkocht via Avéro Achmea, Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en hun rechtsvoorgangers. Consumenten die bij de claimorganisaties zijn aangesloten kunnen een vergoeding tegemoetzien van enkele honderden euro’s tot in sommige gevallen meer dan tienduizend euro. Buiten de regeling om, reserveert Achmea nog eens 25 miljoen euro voor gedupeerden die niet zijn aangesloten bij een van de belangenorganisaties, zogeheten schrijnende gevallen.
De overeenkomst met Achmea is de vierde schikking in het woekerpolisdossier. Eerder bereikten de belangenorganisaties al overeenkomsten met Allianz, a.s.r. en NN. De overeenkomst met Achmea betreft minder polissen dan in de andere zaken.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search