skip to Main Content

NOW-loket weer open voor loonsteun

De zevende periode van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) gaat over twee maanden, in plaats van normaal drie maanden. Werkgevers met minimaal 20 procent omzetverlies kunnen een tegemoetkoming in de loonkosten krijgen voor de maanden november en december 2021. Net als in de zesde periode NOW is de tegemoetkoming maximaal 85 procent en kan er een maximaal omzetverlies van 80 procent worden opgegeven. Het voorschot is zoals de vorige keren 80 procent van de berekende tegemoetkoming.
Dat voorschot wordt dit keer niet in termijnen betaald, maar in één keer. Nieuw in de zevende periode NOW is dat ook bedrijven die na 1 februari 2020 gestart zijn, in aanmerking komen voor loonsteun. Om werkgevers ruim de gelegenheid te geven om NOW aan te vragen blijft het loket nog een maand open na afloop van de NOW-periode, tot en met 31 januari 2022.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search