skip to Main Content

Nog drie maanden steun voor bedrijven

Het kabinet verlengt de steunmaatregelen met drie maanden, maar er veranderen wel wat zaken. Zo wordt de looptijd van de Tozo-lening voor zzp'ers verlengd van 42 tot 60 maanden en wordt de deadline voor de terugbetaling met een half jaar verschoven naar 1 januari 2022. Tot die tijd wordt geen rente in rekening gebracht. Ook zal de TVL-steun voor vaste lasten niet meer meetellen als omzet bij de aanvraag van loonsubsidie (NOW). Daardoor kunnen meer bedrijven loonsteun ontvangen.
Ook op belastinggebied worden enkele maatregelen genomen. Ondernemers hoeven pas vanaf 1 oktober volgend jaar te beginnen met het aflossen van hun belastingschulden en krijgen daar vijf jaar de tijd voor. Wel moeten ze vanaf 1 juli 2021 weer gewoon belastingen betalen.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search