skip to Main Content

Nederland in top-4 EU met stijging woningprijzen

Er waren in de EU drie lidstaten waar de prijzen harder stegen. Dat waren Tsjechië met een prijsstijging van 22 procent, Litouwen met 18,9 procent en Estland met 17,3 procent. De huizenprijzen stegen in alle EU-landen. In Cyprus was de toename met 2,2 procent het kleinst.
Het aanbod aan koopwoningen in Nederland is bijzonder laag, meldt makelaarsvereniging NVM. Mede daardoor stijgen de prijzen volgens de branchevereniging zo hard. Bij de Europese prijsstijgingen spelen ook de lage rentes mee. Het Europese statistiekbureau Eurostat berekende ook hoeveel duurder huizen waren geworden ten opzichte van het voorgaande kwartaal. In Nederland was die kwartaalgroei bijna 6 procent, de op een na sterkste stijging in de EU.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search