skip to Main Content

Minder schade tijdens jaarwisseling

Gemiddeld zien verzekeraars een schadebedrag van zo'n 14 miljoen euro tijdens de jaarwisseling. Niet alleen het schadebedrag was flink lager, ook het aantal meldingen was kleiner. Naar schatting kwamen er 56 procent minder meldingen binnen. Vooral was er minder schade door vuurwerk dan een jaar eerder. Een logisch gevolg van het vuurwerkverbod, dat redelijk werd nageleefd. Op de particuliere inboedel- en opstalverzekering werd ongeveer 60 procent minder vaak dan normaal een beroep gedaan, terwijl het aantal claims op particuliere autoverzekeringen zo'n 40 procent kleiner was dan normaal.
Verzekeraars melden wel dat het genoemde bedrag van 6 miljoen euro niet de werkelijke verzekerde schade van de jaarwisseling is. Deze zal hoger uitvallen, aangezien medische kosten er niet bij inbegrepen zijn en de schadebedragen voor de zakelijke markt nog niet bekend zijn.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search