skip to Main Content

Meeste schade door extreme regenval gedekt

Ook schade door bijvoorbeeld het uitvallen van voorzieningen zoals de elektriciteit valt over het algemeen onder de polisvoorwaarden. Pas als het water is gezakt, zal meer duidelijk worden over de omvang van de totale schade, meldt het Verbond van Verzekeraars. 
In samenwerking met onder andere de brandweer zet de Stichting Salvage, die namens verzekeraars eerste hulp biedt bij brand- en waterschade, zich in om de schade aan gebouwen en inboedel zoveel mogelijk te beperken. 
De wateroverlast door neerslag aan gebouwen is meestal verzekerd. In gevallen van overstromende lokale rivieren zoals de Roer en Geul, is het risico bij steeds meer verzekeraars verzekerbaar. De dekking verschilt wel per verzekering en verzekeraar, consumenten en bedrijven moeten hier dus goed naar kijken. 
Het kabinet heeft de overstromingen in Limburg officieel tot ramp verklaard. Daardoor wordt het voor getroffen inwoners en bedrijven mogelijk een schadevergoeding te krijgen, óók als de verzekering niets uitkeert.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search