skip to Main Content

Hypotheekrentes opnieuw iets omhoog

Onder meer Rabobank en ING verhoogden hun rentetarieven, aldus de Hypotheekshop. Gemiddeld ging de hypotheekrente van 3,78 naar 3,88 procent. Het gaat dan om het gemiddelde van de tarieven voor wie zijn rente voor vijf, tien, twintig of dertig jaar wil vastzetten, zowel mét als zonder NHG, meldt het bureau. 
Tot afgelopen januari waren de rentes gedurende lange tijd erg laag. Percentages van onder de 1,5 waren gebruikelijk. In de eerste helft van dit jaar schoten de rentes hard omhoog. Er kwamen in een paar maanden tijd enkele procentpunten bij, waardoor veel rentes boven de 4 procent uitkwamen. De laatste maanden verlaagden hypotheekverstrekkers hun rentes weer wat, waardoor het gemiddelde terugzakte tot onder de 4 procent.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search