skip to Main Content

Huurhuizen flink duurder in grote steden

In Amsterdam betalen nieuwe huurders voor een vierkante meter gemiddeld 25,24 euro per maand. In Utrecht betalen nieuwe huurders in het derde kwartaal gemiddeld 20,23 euro voor een vierkante meter. Dat is 6,5 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.
In Rotterdam, Den Haag en Eindhoven liggen de gemiddelde prijzen tussen de 17 en 18 euro per vierkante meter. De prijzen zijn in alle drie de steden hoger dan een jaar geleden. Vooral in de Brabantse stad werd huren duurder, met een plus van 9,1 procent.
Gemeten over heel Nederland was de gemiddelde prijs voor een vierkante meter in het derde kwartaal 16,90 euro. Dat was 0,6 procent hoger dan een jaar eerder, maar juist ietsje lager dan in het eerste en tweede kwartaal van dit jaar.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search