skip to Main Content

Helft Nederlandse woningeigenaren stelt onderhoud uit

Een keer een onderhoudsbeurt overslaan kan meestal geen kwaad. Maar wanneer belangrijke werkzaamheden aan de woning worden uitgesteld, kunnen er grote problemen ontstaan, stelt VEH. Houtrot in de kozijnen is volgens het onderzoek de meest voorkomende schade veroorzaakt door slecht onderhoud. Op de voet gevolgd door schimmel in huis, daklekkage en problemen aan de CV of warmtepomp.
De respondenten in het onderzoek geven aan dat de hoge kosten de reden zijn van uitstel van woningonderhoud. Ook zeggen huiseigenaren dat ze zelf niet handig genoeg zijn om te klussen aan huis. Schade aan de woning die voorkomen had kunnen worden, wordt bijna nooit gedekt door de verzekeraar. Het loont daarom om op tijd klein onderhoud te (laten) plegen zoals de schoonmaak van dakgoten en de vervanging van het kitwerk in de badkamer. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search