skip to Main Content

Grote prijsverschillen in brommerverzekeringen

Moneyview komt met het volgende rekenvoorbeeld: “Een zestienjarige bestuurder van een Vespa Sprint 4T uit 2020 met een nieuwwaarde van 3.609 euro betaalt gemiddeld 3.988 euro premie per jaar voor een volledig casco verzekering. De duurste polis kost meer dan het dubbele: 8.500 euro per jaar. Neemt de jongere genoegen met een beperkt casco dekking, waaronder ook diefstalschade is verzekerd, dan kost een verzekering nog steeds gemiddeld 2.257 euro per jaar.”
Sommige jongeren vragen daarom hun ouders om op hun naam de verzekering af te sluiten. Dat heeft een risico. Als bij schade blijkt dat de verzekerde brommer vooral door de jongere wordt bereden, dan de schadevergoeding geweigerd worden, er kan een hoog eigen risico berekend worden en soms kan er zelfs melding gemaakt worden van fraude. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search