skip to Main Content

Gemiddelde prijs koophuis stijgt naar 4,5 ton

Wel komt er iets meer lucht in de woningmarkt. Huizenkopers hebben langzaamaan steeds meer woningen om uit te kiezen. In de eerste periode van dit jaar leek het erop dat de markt snel afkoelde, doordat de prijzen toen lager waren dan in het kwartaal ervoor. Nu blijkt dat die daling voorlopig niet doorzet. Wel zijn de prijzen minder hard omhooggegaan dan vorig jaar, toen in elk kwartaal stijgingen van meer dan 15 procent werden gemeten.
Eind vorige maand stonden bij NVM-makelaars 25.300 huizen te koop. Dat waren er 54 procent meer dan aan het einde van het eerste kwartaal. Het aantal te koop staande woningen is daarmee ruim twee keer zo groot als het aantal mensen dat op zoek is naar een koophuis. Drie maanden eerder was het aantal beschikbare koophuizen 1,8 keer groter dan het aantal huizenzoekers.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search