skip to Main Content

Economie herstelt beter dan verwacht

De werkloosheid loopt volgens verwachting van het CPB na het wegvallen van de steunmaatregelen licht op tot 3,6 procent in 2022. Daarmee blijft er sprake van krapte op de arbeidsmarkt. 
Bij deze raming van het CPB, die door het kabinet wordt gebruikt als basis voor de begroting van 2022, is de ontwikkeling van de pandemie de belangrijkste onzekerheid. Als er weer grootschalige beperkingen noodzakelijk worden, heeft dit direct effect op de economische ontwikkeling. 
De overheidsfinanciën herstellen volgens het CPB in lijn met de ontwikkeling van de economie. In 2021 is er nog een begrotingstekort van 5,3 procent, maar in 2022 daalt dit door het wegvallen van de steun en het aantrekken van de belastinginkomsten tot 1,8 procent. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search