skip to Main Content

Duurdere boodschappen zorgen voor hogere omzet supermarkten

Gemiddeld steeg de opbrengst van de verkoop met 8,1 procent. En dat terwijl er 1,4 procent minder producten werden verkocht ten opzichte van een jaar eerder. Winkels die voedings- en genotmiddelen verkopen, draaiden in juni 10,8 procent meer omzet. Ze verkochten 1,7 procent minder producten. Supermarkten vallen hier ook onder. Die zagen de omzet zelfs met 12 procent stijgen. Non-foodwinkels, zoals kledingwinkels, meubelwinkels en doe-het-zelf-zaken, zagen de omzet met 7,1 procent groeien. Ook daar werden niet zoveel producten verkocht als een jaar eerder.
Online ging er ook meer geld naar aankopen. Zo steeg de omzet van kleding en modeartikelen met 6,3 procent ten opzichte van vorig jaar. Alleen de omzet voor elektronica daalde iets. Het ging om een afname van 1,1 procent.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search