skip to Main Content

Detailhandel zet ruim 5 procent meer om in september

De omzet van de foodsector groeide met 7,3 procent, die van de non-foodsector met 4,7 procent. Daarnaast is online 5,7 procent meer omgezet dan een jaar eerder. De omzet van de non-foodwinkels groeide in september 2022 met 4,7 procent. Het volume (het aantal verkopen) was 2,9 procent lager dan een jaar eerder.
De winkels in schoenen en lederwaren, de winkels in kleding, de drogisterijen, de winkels in consumentenelektronica en witgoed, de winkels in doe-het-zelfartikelen (inclusief keukens en vloeren) en die in meubels en woninginrichting hebben in september meer omgezet dan in september 2021. Winkels in recreatieartikelen hebben in september minder omgezet.
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in september 7,3 procent meer omzet geboekt dan in september 2021. Ook daarwas het aantal verkopen lager, 3,4 procent minder dan een jaar eerder. De omzet van de supermarkten lag 8,7 procent hoger terwijl die van de speciaalzaken 2 procent lager was.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search