skip to Main Content

Detailhandel zet ruim 3 procent meer om

De omzet van de foodsector groeide met 7,3 procent, de omzet van de non-foodsector kromp met 2,4 procent. Online is 0,9 procent minder omgezet dan een jaar eerder.
Van de non-foodwinkels hebben de drogisterijen en de winkels in recreatie-artikelen in september meer omgezet dan in september 2022. De winkels in consumentenelektronica, de winkels in meubels en woninginrichting, de winkels in doe-het-zelfartikelen (inclusief keukens en vloeren), de kledingwinkels en de winkels in schoenen en lederwaren hebben in september minder omgezet.
De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in september 7,3 procent meer omzet behaald dan in september 2022. De omzet van de supermarkten lag 7,7 procent hoger, de omzet van de speciaalzaken was 4,5 procent hoger.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search