skip to Main Content

Consumenten bezorgd over woningmarkt

Nooit eerder beoordeelde zo'n groot deel (51 procent) de huidige tijd als een ongunstig moment om een huis te kopen. Slechts 13 procent vindt het wel een geschikt moment voor een koop. In december 2008 was de stemming voor het laatst bijna zo laag. Toen was de economische situatie de oorzaak.
Steeds vaker lopen mensen vast op de oververhitte woningmarkt. De kloof tussen de mensen die al een koophuis hebben en de mensen die een eerste eigen huis zoeken wordt steeds groter, aldus VEH. 
Een ruime meerderheid van de Nederlanders (80 procent) verwacht dat de huizenprijzen de komende tijd verder doorstijgen. Slechts 2 procent verwacht een prijsdaling. Kort na het uitbreken van de coronacrisis in maart 2020 dacht nog 20 procent dat de huizenprijzen zouden gaan dalen.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search