skip to Main Content

Bijna iedereen sluit basispolis en aanvullende dekking bij zelfde verzekeraar

Veel mensen weten bovendien niet dat je de basisverzekering en de aanvullende verzekering bij verschillende zorgverzekeraars kunt afsluiten. 66 procent is hier niet van op de hoogte. Dit blijkt uit onderzoek binnen het Consumentenpanel Gezondheidszorg van het Nivel. Zo'n 80 procent van de deelnemers aan het onderzoek geeft aan niet voor een vrijwillig eigen risico te kiezen boven op het verplicht eigen risico van 385 euro. 
Uit het onderzoek blijkt ook dat er nog steeds onwetendheid is over het apart kunnen afsluiten van een aanvullende verzekering. Bijna iedereen (99 procent) met een aanvullende verzekering geeft aan deze te hebben afgesloten bij dezelfde zorgverzekeraar als waar zij de basisverzekering hebben afgesloten. Aan alle verzekerden (zowel met als zonder een aanvullende verzekering) is gevraagd of zij wisten dat ze een basisverzekering en aanvullende verzekering bij verschillende zorgverzekeraars konden afsluiten. Twee derde (66 procent) wist dit niet.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search