skip to Main Content

Bijna 450.000 aanvragen voor loonsteun

Bij de uitbraak van de pandemie in maart 2020 heeft het kabinet onder meer de NOW-regeling in het leven geroepen, die bedrijven hielp om lonen te blijven betalen, zodat ze minder personeel zouden ontslaan. Donderdag 30 september was de laatste dag waarop bedrijven deze steun konden aanvragen.
In de ongeveer anderhalf jaar dat de maatregel van kracht was, heeft UWV in totaal 447.500 aanvragen ontvangen. Bijna 95 procent van die aanvragen is goedgekeurd. Aan die bedrijven is in totaal ruim 20 miljard euro uitgekeerd. Dat bedrag wordt nog iets hoger, omdat nog niet alles is verwerkt.
KLM was de grootste gebruiker van loonsteun. Het bedrijf kreeg ruim een miljard loonkostensubsidie. Ook onder meer Holland Casino, Schiphol en Tata Steel ontvingen tientallen miljoenen.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search