skip to Main Content

Bijna 10 miljoen aangiftes inkomstenbelasting ingediend

De Belastingdienst heeft eerder dit jaar 8,3 miljoen mensen opgeroepen om hun aangifteformulier in te vullen. Velen van hen hebben dit al gedaan. Dat de fiscus meer aangiftes heeft ontvangen, komt doordat ook mensen die geen oproep hebben gekregen een formulier hebben ingevuld, bijvoorbeeld omdat ze geld terugkrijgen. oeveel van de 8,3 miljoen mensen die de fiscus heeft aangeschreven hun formulier nog niet hebben ingevuld, is niet duidelijk.
Traditioneel komen er op de laatste dag altijd nog veel aangiftes binnen. Vorig jaar zijn er in totaal 9,3 miljoen aangiftes gedaan, waarvan er op de laatste dag nog 347.000 binnenkwamen. Wie niet op tijd is en ook geen uitstel heeft aangevraagd, krijgt eerst enkele herinneringen. Als mensen hun aangifte dan nog niet doen, maakt de Belastingdienst zelf een inschatting van hoeveel zij moeten betalen. Daar komt een boete bovenop.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search