skip to Main Content

Belastingdienst kreeg meer aangiftes binnen dan verwacht

De aangiften van mensen met vermogen in box 3 zijn door de Belastingdienst apart gehouden. Deze mensen krijgen vanaf augustus een definitieve aanslag waarbij er rekening is gehouden met het arrest van de Hoge Raad. De mensen in deze specifieke groep die vóór 1 mei aangifte hebben gedaan en over 2021 geld terugverwachten, krijgen eerst een voorlopige aanslag zodat zij omstreeks juli al geld teruggestort krijgen. Zij ontvangen dan later een definitieve aanslag waarbij rekening is gehouden met het arrest van de Hoge Raad.
Tussen 1 maart en 1 mei kwamen bij de Belastingtelefoon ruim 650.000 telefoontjes binnen over de aangifte inkomstenbelasting. Via de social mediakanalen werden in totaal 4.500 vragen over de aangifte beantwoord. Veel vragen van particulieren gingen over de eigen woning, ondernemers hadden onder meer vragen over ROW (‘resultaat overig werk’).

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search