skip to Main Content

Banken blijven meer krediet verlenen

Bijna 130.000 bedrijven hebben vorig jaar een betaalpauze gekregen voor uitstel van aflossing van krediet, met een totale waarde van 3,1 miljard euro. Dit is een algemene betaalpauze van een half jaar die vorig jaar kort na het begin van de crisis is gegeven. Hiermee staat de teller sinds het begin van de coronacrisis in maart vorig jaar op in totaal 54,2 miljard euro voor 185.000 ondernemers. Betaalpauzes zijn op individuele basis nog steeds mogelijk. Overigens betekent een betaalpauze alleen uitstel van betaling. bedrijven moeten de totale schuld, plus een vergoeding voor het uitstel, alsnog voldoen. 
Sinds het begin van de coronacrisis hebben ook bijna 26.000 particuliere klanten een betaalpauze ontvangen voor hun hypotheek en 12.000 op een consumptief krediet. Dit betreft in de meeste gevallen een betaalpauze van één tot drie maanden, waarbij een deel van deze consumenten inmiddels een verlenging van de betaalpauzes heeft gekregen. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search