skip to Main Content

Banken bieden voor bijna 17 miljard coronakrediet

De meeste steun ging naar bedrijven. Zo verstrekten banken in Nederland bijna 24.000 financieringen aan ondernemingen, ter waarde van in totaal 14 miljard euro. Daarnaast hebben 128.000 bedrijven van hun bank uitstel van betaling gekregen, dat aantal is in juni gelijk gebleven.
De afgelopen periode is het totaalbedrag aan kredieten en betalingsuitstel met 1,8 miljard toegenomen. Twee weken geleden meldde de NVB dat er 15,2 miljard euro gemoeid was met de financiële ondersteuning aan bedrijven en consumenten. Het aantal nieuwe aanvragen van financiering neemt de afgelopen tijd minder snel toe. Veel bedrijven hebben inmiddels onder meer uitstel van aflossingen gekregen of gebruikgemaakt van overheidsregelingen.

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search