skip to Main Content

ABN Amro compenseert te hoge rentekosten

ABN Amro volgde met zijn rentes niet de marktrente. Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid) oordeelde eerder al dat klanten dat wel mochten verwachten, tenzij de bank nadrukkelijk anders had vermeld. Eerder al heeft Rabobank klanten om dezelfde reden gecompenseerd. 
De regeling gaat over de periode vanaf 1 januari 2008 en heeft betrekking op doorlopende kredieten van ABN Amro, leningverstrekker ALFAM en creditcarduitgever ICS. Voor de meeste klanten ligt het compensatiebedrag tussen de 50 en 1.750 euro. ABN Amro zal de betreffende klanten zelf benaderen  
De bank laat weten dat de eerste klanten nog voor het einde van het jaar gecompenseerd zullen worden en wil alle uitbetalingen eind 2022 of uiterlijk in het eerste kwartaal van 2023 gedaan hebben.

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search