skip to Main Content

Aanvullende zorgverzekering vaak onbenut

Ruim 75 procent van de Nederlanders is aanvullend verzekerd. Dat zijn met name ouderen. De tandartsverzekering is de meest gekozen extra dekking (78 procent), gevolgd door fysiotherapie (66 procent) en brillen en lenzen (42 procent). Gemiddeld gebruikt 71 procent de vergoeding van deze aanvullende verzekeringen niet of niet volledig, aldus onderzoek van Pricewise.
Ruim driekwart van de Nederlanders met een aanvullende verzekering heeft zich verzekerd voor tandartskosten. De meest gekozen dekking is die van maximaal 250 euro per jaar met een vergoeding van 75 procent. Zo'n 69 procent van de voor tandartskosten aanvullend verzekerden  gebruikt de vergoeding niet of niet volledig. Van de mensen met een aanvullende verzekering voor fysiotherapie declareert 73 procent geen kosten daarvoor. 

 

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search