skip to Main Content

Samen in een koophuis. Regel het juridisch goed

U en uw geliefde zijn toe aan een nieuwe stap in de relatie en besluiten te gaan samenwonen. Als u uw leven wilt delen in een koophuis is het belangrijk om de blik even op de toekomst te vestigen. Want hoe beschermt u de rechten van uw partner en uzelf?

Lees verder

Hoe financiert u een recreatiewoning?

U droomt misschien van een eigen vakantiewoning. Een vaste plek om in de weekenden en de vakanties naartoe te gaan. En om te verhuren in de periodes dat u er niet bent. Hoe u de aanschaf van een vakantiewoning financiert, hangt af van verschillende factoren. Wat zijn uw mogelijkheden en wat zijn de regels?

Lees verder

Uw reisverzekering moet passen bij uw reis

U heeft vakantieplannen gemaakt en u bereidt zich voor op de reis. Dan is een van de aandachtspunten de reisverzekering. Maar u kunt bij het afsluiten uit verschillende dekkingen kiezen. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes maakt?

Lees verder

De Geldwinkel Kennemerland

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een begrip in Haarlem en omstreken en de Haarlemmermeer. Wij zijn een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Als klant zult u onze professionele, maar ongedwongen en persoonlijke sfeer binnen ons kantoor als de juiste keuze ervaren.

Contact gegevens

Tel: +31 (0) 23 5411154
E-mail: info@geldwinkel.nl
Adres: Kleverparkweg 5
2023CA Haarlem

Copyright © Let's build IT 2019

Back To Top
×Close search
Search